❤ Milujeme jídlo, milujeme pivo ❤

... a hledáme cesty, jak si na obojím nejlépe pochutnat! 

Týdenní nabídka

Saltillo krémová fazolová polévka s chorizem, kukuřicí, pečeným batátem

mini quesadilla, salátek, zakysaná smetana

120,-

Buddha Bowl s chilli sin carne, taco s BBQ jackfruit, fazolovou pastou (VEGAN)

nachos, batáty, guacamole, salátek, ředkvičky, kukuřice, okurka, paprika, rajče, pikantní mayo, citrusový vinaigrette

235,-

Quesadilla s trhaným vepřovým masem marinovaným v pomerančích, špenát

avokádová salsa s grilovaným ananasem, hranolky, chipotle mayo

265,-
« zobrazit celou nabídku »

Aktuálně si naše dobroty můžete i nadále objednávat přes náš e-shop, a to po celý den k vyzvednutí v Pivstru.
Příprava objednávky k vyzvednutí nám zpravidla zabere circa 30 minut. Z tohoto důvodu prosím posílejte objednávky minimálně s půlhodinovým předstihem před časem vyzvednutí.
Ceny uvedené na e-shopu jsou již včetně obalového materiálu.

Platba je možná hotově i kartou.
DĚKUJEME MOC, VAŠICH OBJEDNÁVEK SI MOC VÁŽÍME! DEJ BŮH ŠTĚSTÍ!

725 886 889
Bezručova 31 Plzeň
Pondělí - Sobota:
11:00-22:00
Neděle:
11:00-18:00
Brewhemian s.r.o. IČ: 04000307 DIČ: CZ04000307

Chcete nás navštívit osobně? Zvažte rezervaci ať máte jistotu, že si sednete. Obzlášť vě větším počtu...

Rezervovat místo

Naše další aktivity

Skleník

Některé naše dobroty si můžete vychutnat i v Šafaříkových sadech - v našem Skleníku!
Zjistit více

Historický sklep

Pivstro má krásný salonek v historickém sklepě a vy v něm můžete uspořádat Vaši událost!
Zjistit více

Pivní degustace

Přijďte poznat pivo do historického sklepa v centru Plzně! V rámci řízené degustace Vás seznámíme se základní charakteristikou českých i zahraničních piv.
Zjistit více

Aktuality

16. 6. 2021
V PIVSTRU JSME DO KONCE SRPNA!
Ano, je to tak 😞. V prostorách Pivstra v Bezručovce nás najdete do konce srpna. Je to termín, který je už za rohem a samotné nás překvapilo, jak brzký termín jsme museli vybrat.
Pivstru jsme se věnovali přes 5 let a dali jsme mu všechno – veškerý volný čas, veškerá přátelství a veškeré ostatní koníčky šly stranou a nám do života přistál NÁŠ SEN – vlastní restaurace. Tedy...původně opravdu jen pivní bistro, kde jsme chtěli mít 5 položek v nabídce a šířit povědomí o pivu.
Na začátku jsem v kuchyni vařila sama recepty, které mi připravoval Petr (v té době stále pracující v Hiltonu) a za barem mi brigádně pomáhaly holky z naší předchozí provozovny... docela slušně se to rozjíždělo. Za rok se splnilo, co jsem si původně předsevzala – měli jsme plno na páteční rezervace.
Za dva roky jsme měli plno na večerní rezervace každý den, stále jsem si vařila v kuchyni sama a začínala jsem toho mít plné brýle, věčně odkládaná byrokracie mě začínala dohánět a bylo čas vymyslet něco jinak. Přijala jsem prvního zaměstnance do kuchyně a přesto bylo práce nad hlavu. A na naší „rodinné radě“ padlo rozhodnutí, že se Petr (maminy přítel) přestěhuje do Plzně, nechá práci v Hiltonu a půjde dělat do rodinného podniku. A to teprve začala jízda.
V kuchyni já, Petr a třetí kuchař, za barem já a tým již skvělých a šikovných brigádnic. Jako další metu jsme si nastavili dostat k nám hosty i přes obědy. A povedlo se. Popravdě se povedlo tak rychle, že nás to všechny překvapilo a nám se otevřela možnost přijmout víc lidí k nám nastálo.
14. 6. 2021
TOHLE SI NENECH UJÍT! NOVINKA OD CHRISE!
Chris z @pivovarzhurak je mezi našimi stálými hosty známý - nebo si to alespoň myslíme, protože si rozhodně zaslouží, aby ho znal v Plzni každý.
V roce 2013 si Chris založil svůj minipivovar. Jeho cílem nikdy nebylo doručovat pivo po celé republice, ba naopak - chtěl se držet co nejblíž domovu, optimálně mít pivo jen v plzeňském kraji a držet prvotřídní kvalitu každého prodaného sudu. Ono vyrobit sem tam občas dobré pivo není až takové umění. Ale mít skvělou kvalitu stabilně, to je pořádný kumšt - kumšt, kterého je Chris doslova mistrem. A pak záleží na tom, jaká péče je pivu věnována v hospodě - a proto si Chris pivnice, kam pivo dodává, pečlivě vybírá!
S jeho pivy opakovaně vyhrává na festivalech a soutěžích, na untappd je dlouhodobě hodnocený v TOP5! A MY MÁME TU ČEST, ŽE JENOM MY MÁME JEHO PIVO NASTÁLO! Ano, JEN MY V PIVSTRU 😁💚💚💚 a dokonce JEN PRO NÁS VAŘÍ PIVSTRO HOUSE ALE, který nikdy nemůžete koupit někde jinde 💪

No a teď konečně k tomu novému pivu. Chris uvařil novinku, kterou prostě musíš ochutnat - Talus Single Hopped Ale! Talus je úplně nově vyvinutý americký chmel. Teprve v roce 2020 získal svůj název, kterým vzdává poctu bohaté hornaté krajině severozápadní Severní Ameriky a zároveň dobrodružnému a odvážnému chuťovému tohoto chmelu: je výrazně ovocný, voní po růžovém grepu a citrusech, tropickém ovoci, ale zároveň ucítíte i dřevinatou vůni borové pryskyřice a květinové aroma sušených růží 🍊🍋🍌🥥🌳🌹Tento chmel, stejně jako byl nedávno “objeven”, se smí teprve necelý rok používat do komerčně vyrábených piv - Vy ho dnes můžete díky Chrisovi ochutnat u nás!

Naraženo, tak se stavte 🍺, ať víte, co nového se děje v pivním světě ☺️😉

Těšíme se na Vás,
Bety a Petr

🍀💚🍺Dej bůh štěstí!🍺💚🍀
7. 6. 2021
MAD DOG ZPÁTKY V NABÍDCE! 🤪🤪🤪
Vám chutnal, nám chutnal a ještě tak můžeme znovu podpořit podnikání našeho kamaráda Petra Smazala v jeho @madovamasna 😍💚
V Mad Dogu, který tenhle týden máme, najdete totiž jeho SKVĚLOU jalapeño klobásu s cheddarem - jeden z jeho největších kumštů a nejprodávanější produkt v doubravecké masně. Navíc je Mad Dog doplněný o cibuli morada, guacamole, granátové jablíčko a zauzenou BBQ majonézu - NEBE V HUBĚ 💚
Tak se zastavte, jsme tu pro Vás každý den 👋😊

🍲🍠🫓 Polévka z červené čočky, batáty, zelenina, kari, kokosové mléko, jogurtová raita s mrkví, okurkou, česnekový naan (bez raity vegan 🌱)

🌭🥑🥗 MAD 😀 DOG s jalapeño & cheddar klobásou, Morada cibule, guacamole, pebré salát s rajčetem, kukuřicí, granátové jablko, zauzená BBQ mayo, zakysaná smetana, nachos, hranolky

🥗🥙🥭🍠 Buddha bowl, pečené portobello s fazolovou pastou, zeleninou a čedarem, pikantní červená čočka, hummus, batáty, salátek, mrkev, rajče, okurka, paprika, pikantní mayo, mango vinaigrette (vegan 🌱)
2. 6. 2021
HLEDÁME KUCHAŘE

Do naší party hledáme někoho přátelského a pracovitého.
Jsme fajn, držíme slovo a vždy, když je to jenom trochu možné, vycházíme vstříc.
Lidí, s nimiž máme možnost pracovat, si vážíme! A já i Petr, jakožto majitelé, jsme denně na place a v kuchyni s naším týmem.
Chceš stabilní práci, rád vaříš?
Umíš i pod tlakem zachovat chladnou hlavu? 😇
Pak jsi náš člověk! 🙂

Nabízíme odpovídající platové ohodnocení, stabilitu a prostor k rozvoji.

V době koronakrize jsme zachovali všechny pracovní pozice a mzda byla vyplácena včas a ve výši 100%... PROSTĚ NÁM PŘIJDE SPRÁVNÉ CHOVAT SE FÉR❤.

Pokud jsme Tě zaujali piš na alzbeta@brewhemian.eu, nebo volej 603 279 953.
31. 5. 2021
TĚŠÍME SE NA VÁS DNES I UVNITŘ PIVSTRA😍😍😍

Ano, nová nařízení umožňují, abyste se k nám přišli posadit již dnes!🪑🪑🪑🪑

Rezervace, které jsou udělané na zahrádku, budeme postupně obvolávat a domluvíme se s Vámi, zda je přesunout dovnitř nebo ne 🏠🪑.

S ohledem na to, že nejsme schopni zajistit náhradní posezení v případě deště, další rezervace na zahrádku již dělat nemůžeme... Ale pozitivní je, že oproti minulým rokům MÁME ZAHRÁDKU DVOJNÁSOBNOU, takže místo venku určitě vždy najdete 😁.

Moc se na Vás těšíme!
Bety & Petr

🍀🍺DEJ BŮH ŠTĚSTÍ!🍺🍀

A na co se u nás zastavit? 👇👇👇

🍲🍳Kulajda s houbami, zastřené vejce, kopr, brambory, lívanec, zakysaná smetana, salátek

🍖🥓🥔🍏 Špíz z vepřové panenky marinovaný v cideru, slanina, cibule, paprika, jablečné chutney s meruňkami a čili, cibulová marmeláda s višní, hořčice s medem, mátou, opečený rozmarýnový brambor, salátek

🥗🍚🍅🥔 Budha bowl, salátek, rajče, okurka, paprika, salát z červené řepy se sušenou meruňkou, rizoto s červenou řepou , dýní & bylinkovým tofu, hummus z červené řepy, pečený rozmarýnový brambor, pikantní mayo, meruňkový vinaigrette
24. 5. 2021
OD 14.6. OTEVÍRAJÍ RESTAURACE!
Jupí! 😁
Již s otevřením zahrádek jsme začali přijímat rezervace. Ty nám můžete posílat na www.pivstro.cz v sekci “rezervace”. I nadále budeme rezervovat celou polovinu naší zahrádky a nově budete moci od 14.6. zarezervovat i stůl uvnitř 😍 TĚŠÍME SE! 💚
Zároveň s otevřením sezení na zahrádce jsme MUSELI zrušit možnost rozvozu (zazemi a kapacitni moznosti Pivstra nam neumožňuje pracovat ve více režimech). Na www.pivstro.cz můžete však i nadále objednávat, ovšem vždy k vyzvednutí s sebou 🏃.
Děkujeme za všechny objednávky jídla s sebou, kterými jste nás v době nuceného zavření podpořili a pomohli nám tak vydržet a přečkat tu složitou dobu 😊 ! Moc si všeho vážíme a bez Vašich objednávek bychom tady nebyli 💚
PŘIPOMÍNÁME, ŽE JE POSLEDNÍ TÝDEN PIVSTRO TÁCKU 😁, takže pokud sbíráte a ještě Vám nějaké to razítko chybí, zastavte se za námi 😊
A na co přijít?

🧅🧅🥂🧀Krémová cibulová polévka s vínem, tymiánem, sýrový kruton, pomazánka z modrého sýra, křupavá bageta s pestem, salátek

🌯🍗🥭🥑Křupavá chimichanga s kuřecím masem, rajčaty, sýrem, mango-avokádová salsa, nakládaná cibule Morada, zakysaná smetana, hranolky

🍣🫑🍆🥭Buddha bowl s grilovanou zeleninou, sushi rolky se sriracha tofu & zeleninou, dýňová kaše s tymiánem, salátek, rajče, okurka, mrkev, ředkvičky, batáty, wasabi mayo, mango dynamit, brusinkový vinaigrette

Dej Bůh štěstí!
Bety & Petr
17. 5. 2021
BEREME REZERVACE NA ZAHRÁDKU! 😍
Konečně jsme se dočkali a ten den je tady - dnes k nám můžete přijít, posadit se, objednat si pivo DO SKLA 🍻 a jídlo NA TALÍŘ 🍽 🤩🤩🤩.
Máme MEGARADOST a na vás všechny, kteří dnes přijdete, se moc těšíme. Zároveň jsme ale také poměrně nervózní a máme trochu pocit, jakobychom šli do práce poprvé. Při nedělních přípravách jsme si dokola a dokola kontrolovali, zda nám nic nechybí...a přesto máme takový ten pocit, že jsme něco zapomněli..😅, ale vlastně i na to se těšíme - budeme se s Vámi moci domluvit rovnou, usmát se na sebe a dělat na místě všechno pro Vaši spokojenost 💚
Rezervace můžete znovu posílat v sekci rezervace na www.pivstro.cz 🗓 těšit se na Vás budeme každý den, pondělí - sobota 11-22 a v neděli 11-18 🍺
Objednávky na rozvoz v současné době probíhat nebudou. Pivstro tácky s razítky ale jedeme dál a sbírat stále můžete až do konce května 🌸.
Tak za chviličku na shledanou!
TĚŠÍME SE NA VÁS 😁😁💚💚🍺🍺💚💚🥰🥰🥰🥰
Bety&Petr
Dej Bůh štěstí 🍀🍺!

A co jsme na tenhle radostný týden nachystali? 😁
🍲 Frankfurtská polévka s bramborami, špíz z klobásky a cibule, tvarohová pomazánka s česnekem, celozrnná bulka, salátek
🍔 Nakouřený Pulled Pork se švestkami v tmavé housce, Asiaslaw s ananasem, hranolky, majonéza s chilli a limetkou
🥙 Buddha Bowl se smaženou zeleninou v tempuře, asijský nudlový salátek, Teryiaki restovaná rýže se zeleninou a tempehem, salátek, rajče, okurka, paprika, ředkvička, švestkový vinaigrette, pikantní majonéza
13. 5. 2021
ZA KAŽDÉ SDÍLENÍ BUDEME MOC RÁDI 💚 hledáme nového parťáka k nám do týmu 👯‍♀️👯‍♂️👯‍♀️👯‍♂️
10. 5. 2021
TENTO TÝDEN U NÁS MAJÍ VEGANI NA RŮŽÍCH USTLÁNO 🌹😍🌱- celá týdenní nabídka je kompletně VEGANSKÁ🌱🌱🌱!

Přijďte k nám ochutnat třeba novou verzi vegan burrita. To, které máme v nabídce běžně (vegan burrito s beyond “masem”) v nabídce i nadále zůstává, jen má na týden nového kamaráda 👬😄: verzi s BBQ Jackfruit 😍

Co takhle objednat si obě a porovnat, které Vám chutná lépe? 😁 U nás se názory výrazně liší 😅, tak nás moc zajímá Váš názor.

A co dalšího jsme si pro Vás přichystali na tento týden?

🍲🍅🍊Polévka z pečených rajčat s pomerančovou šťávou, bazalkou, cuketa, čočkové placičky s batáty a koriandrem 🌱

🌯🥗🥭🥑Burrito BBQ Jackfruit "pulled pork " se zeleninou, tofu, chipotle mayo se sušenými švestkami, mangovo-avokadova salsa, salátek, hranolky🌱

🥙🥗🍠🫒🍊🥑Buddha bowl s falafelem, hummus s granátovým jablkem, batátové hranolky, izraelsky salát s olivami, pomeranč, ředkvička, mrkev, guacamole, tatarská mayo, vinaigrette citrusový🌱

Těšíme se na Vás, PONDĚLÍ-NEDĚLE, 11-20 👋💚💚

Dej Bůh štěstí 🍻🍀
Bety&Petr
3. 5. 2021
NEJPRODÁVANĚJŠÍ JÍDLO Z NAŠICH TÝDENNÍCH NABÍDEK JE ZPĚT! A ještě trochu vylepšené 😍

Byť Vám Pastrami Reuben sendvič moc chutnal, puntíčkářský Petr ho nechtěl zařazovat, a to jenom z toho důvodu, že chtěl doladit pečivo 🤷‍♀️

Takže oslovil @breadhaus.plzen , naši dodavatelku skvělých brioškových chlebů, které podáváme k paštice. Společně dali dohromady žitný chléb - úplně přesně takový, v jakém se má Reuben podávat 😁 😍. A musím dát Petrovi zapravdu - celé to zvedlo Reuben sendvič o level výš!

A proč s @breadhaus.plzen spolupracujeme? Jako jedni z mála PEČOU JENOM Z BIO MOUKY! Jak se na jejich webu můžete dočíst, chemii nahrazují časem a láskou k pečení, což je pro nás rozhodující kritérium!

Bread Haus v ulici Kardinála Berana je malé rodinné pekařství inspirované tradičními voňavými neměckými poctivými pekárnami. Věřte mi, když vyzvedáváme pečivo pro Pivstro, je nadlidský úkon u toho nekoupit ještě něco jiného. Třeba taková povidlová buchta 😍! Určitě se u nich zastavte a vyřiďte od nás pozdravy! 💚
A také se zastavte u nás - třeba právě pro ten Reuben 😊

K sendviči doporučuji Gunk od @pivovarzhurak . Jde o New England IPA, které svou chutí po tropickém ovoci skvěle pasuje hlavně ke sladkému Coleslaw salátu 🤤

Dej Bůh štěstí 🍺💚

Krásný start týdne vám přeje

Alžběta a Petr

PS. A co dalšího máme tento týden v nabídce? 😁

🍲🍠🥕🥔 Polévka ze zelených fazolek s batáty, mrkví, bramborami & slaninou, cuketovo-bramborové placky, zakysaná smetana, salátek - 🍺 Kiss me Gently od @pivozichovec

🥪🧀🥩🍑🍟 Pastrami Reuben sendvič s hovězí roštěnou v pepři, švýcarský sýr, zelí, okurka, hranolky, mayo tisíc ostrovů, coleslaw salát s meruňkami - 🍺 Gunk od @pivovarzhurak

🥗 🍚🥥🥭🍅Buddha bowl s duhovými letními závitky s burákovým máslem, Gochujang tofu s rajčaty, zeleninové kari s kokosovým mlékem, rýže s citronovou trávou, salátek, mrkev, ředkvička, rajče, paprika, meruňkový vinaigrette, mango dynamit omáčka - 🍺 Mango od @mongozo_beers

🌍 www.pivstro.cz

Spojte se s námi

Mějte přehled o týdenní nabídce, ale i jiných aktuálních informacích. Sledujte nás na instagramu nebo facebooku

O nás

Jsme Brewhemian. A to doslova. „Brew“ jako pivo a „Bohemian“ jako obyvatel Čech nebo taky bohém.
Popravdě nevíme, zda je vhodné napsat, že jsme bohémové, ale určitě naše rodina žije trochu nekonvenčním způsobem a bezpochyby jsme hrdí Plzeňáci.
Jsme požitkáři každým coulem, milujeme jídlo, milujeme pivo.

A tak v roce 2016 vzniklo Pivstro, kde můžeme připravovat jídla, která se skvěle snoubí s nabídkou piv, a zároveň zůstat nekompromisní, co se týče kvality. Alžběta moc ráda vaří, ale od samého začátku nám s food-pairingem pomáhal uznávaný šéfkuchař Petr Ján. Petrovi jsme důvěřovali, protože pracoval pro Hilton jako sous-chef a měl za sebou mnoho úspěchů na kulinářském poli. A ukázalo se, že i Petr důvěřoval nám – po dvou letech fungování Pivstra se nám podařilo Petra přesvědčit, aby do spolupráce s námi šel na full time!

Navíc to vypadá, že nám důvěřuje i jeden z nejmilejších, nejzlatějších a nejšikovnějích sládků na světě – Chris Baerwaldt. Chris je sládkem a majitelem odborníky velmi oceňovaného pivovaru Zhůřák a jeho piva vyhrávají, kde se dá. Chris nám jako dárek k otevření Pivstra uvařil naše vlastní pivo „House Ale” a dodnes jsme jediní v celé Plzni, kdo mají Zhůřáka na pípě nastálo. Upřímně, lepšího parťáka přes pivo jsme si přát nemohli.

Alžběta

Alžběta

/alzbeta.v

Bětka je tak trochu svéráz.

V patnácti se stala mistryní republiky v dráhové cyklistice a místo toho, aby dál rozvíjela slibně nastartovanou sportovní kariéru, odjela do Mexika na roční studijní pobyt. A bylo to rozhodnutí správné. Díky tomu totiž poznala svoji druhou rodinu – maminku Lily, babičku Liliu, dědečka Braulia a spoustu dalších tet a strejdů. Mexická rodina vlastní v Saltillu pět krásných luxusních restaurací a Alžběta tak měla možnost jim nakouknout pořádně pod pokličku. Znovu a znovu chtěla slyšet od babičky Lilia ten příběh, jak začínali, tvrdě pracovali, postupně rostli a rostli. Prostředí kuchyně i restaurace a ten neustálý shon se jí zalíbil a začala v ní klíčit myšlenka, že tohle by mohla být její cesta.

Po gymplu začala studovat filozofickou fakultu, ale záhy odjela na roční pobyt do Kolumbie, kde vyučovala angličtinu. Ve volném čase cestovala a učila se vařit kolumbijská a latinsko-americká jídla.

Když ji po návratu brácha Adam navrhl, aby společně s ním vedla Francis, neváhala ani minutu a práskla se studiem na vejšce definitivně. Od té doby je Brewhemian její láska. ❤ Miluje jídlo, miluje pivo ❤... a hledá cesty, jak si na obojím nejlépe pochutnat!

Petr

Petr

/petrjanthechef

Petr je vášnivý cestovatel, jedlík a PAN Kuchař s velkým K!

Pracoval třeba v Puppu, v Hiltonu, zastupoval Českou i Slovenskou republiku na světových výstavách Expo v Šanghaji a Miláně, vařil na české ambasádě v Číně. Naposledy má za sebou 3 roky práce v Hiltonu jako sous-chef. 

Ve volném čase dlouhodobě spolupracuje s redakcemi různých freestylových magazínů, kde na fotkách můžete najít jehokulinářské umění a jeho recepty.  Petr nejraději připravuje jídla inspirovaná jeho cestami po světě. 

Řídit šéfkuchaře v Hiltonu Petra bavilo, ale mnohem více ho naplňuje vaření pro “normální” lidi a možnost přímé konfrontace se zákazníkem. Proto se rozhodl vrátit k začátkům, vařit vlastníma rukama. Když mu Alžběta navrhla, aby spojili síly v Pivstru, neváhal ani minutu a práskl s prací pro renomovanou společnost definitivně. Od té doby je Brewhemian jeho láska. 

❤  Miluje jídlo, miluje pivo ❤... a hledá cesty, jak si na obojím nejlépe pochutnat! 

Adam

Adam

/brewhemian

Pivo provází Adamův život od dětství.

Vždy se rád probíral starými fotkami jeho prapradědy, který zasvětil svůj život pivu, míněno jeho výrobě (nejdříve působil jako sladmistr v Plzeňském Prazdroji a posléze jako správce staroplzeneckého pivovaru Zlatozdroj). 

Není proto nic překvapivého, že myšlenka založit Brewhemian a Pivstro patří právě jemu. 

V současné době nás Adam zásobuje především nápady a informacemi o nejnovějších světových trendech.

Nyní působí jako Head Tapster pro Plzeňský Prazdroj a šíří věhlas plzeňského piva na asijském trhu.

❤  Miluje jídlo, miluje pivo ❤... a hledá cesty, jak si na obojím nejlépe pochutnat! 

» Brewstock 2021 « 8.10.2021 - 9.10.2021 | Nádvoří Prazdroje