Sváteční podvečer 6. července provoní středomořská paella. Před Pivstrem uvaříme v neuvěřitelně velikánské pánvi (1,3m - jako fakt :)) Paellu dle receptury dona Olina. Tradiční španělské jídlo v netradičním českém podání, vařené s láskou. Podávat se bude od 17 hodin, opět až do zavíračky.
Na čepu budeme mít nejlepší pivní speciály. Těšit se můžete na House Ale (APA) a Hay-Z-Daze (NEIPA) oboje od Zhůřáku, samozřejmě poteče proudem plzeňské zlato, Pilsner Urquell, nebude chybět ani Delirium Tremes - belgický strong Ale a narazíme i nějaký ovocný Ale.
Od 19 hodin zpříjemní večer kytara a zpěv, tentokrát v podání plzeňského rodáka Milana Samka.
Takže pokud jste prchli na prodloužený víkend, tak až se ve středu v podvečer navrátíte, kašlete na vaření a dorazte za námi na Paellu. Bude to mňamka a bude toho dost :)